The Jerusalem Post дізнався більше про ліквідацію іранських інструкторів на окупованих територіях України

 Дрон Shahed-136 окупанти маркують як «Герань-2»

В Україні вже загинули 10 іранських інструкторів, які консультували російських військових щодо запуску дронів. Про це повідомляє з посиланням на джерела в Україні The Jerusalem Post.

Видання повідомило з посиланням на офіційну особу з України, що 10 іранців, які навчали російських окупантів поводженню з дронами, були знищені Силами оборони України.

Газета цитує повідомлення Українського національного центру опору, що росіяни доставили іранських інструкторів на територію тимчасово окупованих Херсонської області та Криму для запуску дронів-камікадзе Shahed-136 та навчання російських окупантів поводженню з ними. Наголошувалося, що інструктори «безпосередньо відстежують запуски безпілотників по українських цивільних об'єктах, включно з ударами по Миколаєву та Одесі».

Видання також зазначає, що Ізраїль може бути зацікавлений у передачі Україні засобів боротьби з іранськими дронами-камікадзе для випробування засобів оборони у реальних бойових умовах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...