"Ті хлопці вже виконали завдання й поїхали додому": Снайпер розповів, що брешуть російські командири своїм бійцям, аби ті йшли у м’ясні штурми

Російські командири відверто брешуть своїм бійцям, аби ті йшли у м’ясні штурми. Історію про те, що вигадували офіцери, щоб їхні підлеглі погоджувалися на вірну смерть, у інтерв'ю «Армія TV» розповів досвідчений снайпер, який воює у складі Сил спеціальних операцій ЗСУ, із позивним Енейко, передають Патріоти України.

«Ми б ще зрозуміли, якби одна група ішла справа, а друга – зліва, вони один одного не бачили, ті загинули і ті загинули. Але вони йдуть через трупи своїх товаришів, аж піраміда назбирується», – дивується снайпер.

За словами Енейка, йому завжди була цікава мотивація росіян. Що змушує їх так безглуздо гинути? На питання допомогли відповісти побратими з розвідки, котрі взяли в полон російського офіцера.

«Окупант розповів, що командування каже їм – це не ми гинемо, це гинуть «укропи», а в нашу форму переодягають своїх солдат, щоб нас налякати. Також українці на своїй підбитій техніці малюють літеру Z», – передає слова окупанта Енейко.

Розвідники показали полоненому відео, на якому група його побратимів гине. Обличчя його змінилося, очі стали скляні – упізнав. «Розвідники питають: «Що вам командування каже, чому ваші хлопці не повернулися? А він: «Нам пояснили, що вони не загинули, а успішно виконали завдання, і їх відправили додому, у відпустку», – розповідає снайпер.

Енейко каже, саме після цих історій зрозумів, наскільки сприйняття дійсності в росіян викривлене пропагандою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«Вони нічого не зрозуміли, і нічому не навчились»

понеділок, 28 жовтень 2024, 0:30

Шарль Моріс де Талейран-Перігор – французький політик, визнаний сучасниками як витончений дипломат і інтелектуал. Його крилата фраза якнайкраще описує ситуацію з нинішньою владою в Україні. Реально, іноді б краще зелені мовчали. Хоча ні. Як же ж тоді ї...

Рішення президента Зеленського щодо роздачі кожному українцю по 1 тисячі гривень, - злочин проти оборони держави - Бутусов

неділя, 27 жовтень 2024, 22:55

1. Злочин проти оборони держави: . Верховний головнокомандувач публічно заявляє, що забирає гроші у солдат на фронті заради підкупу виборців. Влада не забезпечує армію елементарними мавіками, аутелами, засобами РЕБ, боєприпасами, машинами та іншим,...