"Ті, хто говорили, що я "всьо", прорахувалися": Гуменюк спростувала своє звільнення

Начальниця координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк спростувала своє звільнення, передають Патріоти України.

«На моїй фейсбук-сторінці лише вказано, що я очолила Об'єднаний координаційний пресцентр, і все. З чого ви взяли, що я його вже не очолюю?» — заявила Гуменюк у коментарі Детектор медіа.

На уточнювальне запитання про те, чи залишається вона на своїх посадах, Гуменюк відповіла: «Абсолютно».

Начальниця координаційного пресцентру Сил оборони півдня зазначила, що у дописі на її сторінці у Facebook йдеться лише про те, що їй все до снаги.

«Прочитайте, що там написано: „Мені все по силах, я все можу. І ті, хто говорили, що я „всьо“, прорахувалися“», — сказала вона.

Видання із посиланням на відповідь на його запит речник Держприкордонслужби Андрія Демченка зазначає, що Наталія Гуменюк є помічницею начальника Регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України з питань взаємодії із засобами масової інформації. З квітня 2022 року вона також очолила Об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони України Південь.

3 грудня Гуменюк опублікувала на своїй сторінці у Facebook повідомлення: «Коли попереду багато цікавого… А хтось там вангував, що Гуменюк ФСЬО… правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо ПО СИЛАХ».

Водночас на своїй сторінці у Facebook Гуменюк додала нове місце роботи — пресслужбу морської охорони при Держприкордонслужбі України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...