Ті, що обіцяли "допомогти Ровенькам на Луганщині": У російському місті обвалився п'ятиповерховий будинок (фото)

Подібні речі трапляються у Печорі регулярно.

У Печорі (Республіка Комі РФ) упала частина гуртожитку: частково обвалився п'ятиповерховий будинок. Про це з посиланням на ГУ МНС у регіоні повідомляють росйські ЗМІ і пабліки, передають Патріоти України.

Повідомляється, що евакуювали 14 людей, зокрема п'ятьох дітей. Під завалами можуть бути люди.
Губернатор республіки Комі Володимир Уйба тимчасом заявив, що зібрався допомагати "підшефному місту Ровеньки "Луганської народної республіки", звернула увагу SOTA.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...

Російські загарбники окупували Новоолександрівку на Донеччині - DeepState

неділя, 23 червень 2024, 19:50

Російські загарбники окупували село Новоолександрівка, що на Донеччині. Про це повідомляють аналітики DeepState. Зазначається, що наразі рашисти намагаються закріпитися на околицях села, яке розташоване в напрямку траси Покровськ-Костянтинівка. . "До ...