Тік-токери вже не знають, як врятувати свій колись грізний на Росії імідж: Командир "Ахмата" зганьбився фейковим відео "удару" по ЗСУ у Суджі - обурилася навіть російська пропаганда

"Герой Суджі" Апті Алаудінов

Командир чеченського полку "Ахмат" генерал-майор та герой Росії Апті Алаудінов усе ніяк не вгамується, намагаючись хоч якось врятувати свою репутацію після кількох втеч кадирівців від ЗСУ у Курській області, констатують Патріоти України.

Зрозумівши, нарешті, що після того потоку брехні, якою намагався виправдати боягузливість, його словам більше ніхто не вірить, ватажок кадировців вирішив все виправити роликом з удаваним ударом по українських військових у залишеній ним Суджі.

Засобами нехитрого монтажу було створено відео, де після реальних кадрів з українським бійцем, який позує біля супермаркету "Пятерочка", додано досить розкручений у TikTok та Instagram уривок із вибухом. Таким чином, завдяки «магії кіно» у невибагливого глядача мало скластися враження, ніби туди прилетів снаряд від "грізних чеченів".

У підсумку все вийшло настільки незграбним, що у фейк не повірив навіть так званий «глибинний народ», а деякі кремлівські пропагандисти й зовсім зажадали від свого диктатора Володимира Путіна, щоб той нарешті вжив щодо Алаудінова якихось «заходів».

«Такі як Алаудінов ганьблять армію… Редакція ДТРК "Чита" вважає, що вина за втрату міста Суджа та окупацію наших земель лежить на Алаудінові та полку "Ахмат"», — написали вони у своєму зверненні у соцмережах.

Після чергової ганьби головному ахматівцю не залишилося нічого іншого, як просто тихо видалити свій фейк, ніби нічого й не було.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть сусіди по будинку ніколи його не бачили: Як ізраїльтяни змогли вбити найбільш невловимого командира "Хезболли"

неділя, 18 серпень 2024, 22:11

Наприкінці липня ізраїльські військові змогли ліквідувати одного з головних командирів ліванського терористичного угруповання "Хезболла" Фуада Шукра. Його було вбито ракетним ударом у центрі Бейрута. Видання Wall Street Journal дізналося подробиці цієї...

"Варвари не міняються": 83 роки тому СРСР вчинив страшний злочин проти українського народу, - політолог

неділя, 18 серпень 2024, 21:28

"18 серпня 1941 року о 20:15 після отримання інформації про прорив німецьких військ в районі Запоріжжя греблю ДніпроГЕСу було підірвано працівниками НКВС. Унаслідок вибуху 20 тонн толу (за іншими даними – амоналу) в греблі виникла пробоїна завдовжки 13...