Тікають через "обмежену військову операцію": Росіяни масово виїжджають із прикордонних районів Бєлгородської та Курської областей (відео)

У четвер, 14 березня, жителі прикордонних районів Курської та Бєлгородської областей почали виїжджати з цих територій через проведення «обмеженої військової операції», інформують Патріоти України.

Бійці Російського добровольчого корпусу опублікували відео місцевого жителя, на якому він показує черги на заправках і затори на виїзді з прикордонних районів Бєлгородської області.

При цьому Сибірський батальйон повідомляє, що в місті Гайворон серед місцевих жителів уже поширюються панічні настрої. Зокрема, дехто також почав покидати цей населений пункт. «Підтвердженням цьому є аномальний потік машин із Грайворона в напрямку Бєлгорода. Це може свідчити, що жителі Грайворона дослухалися до заклику російської збройної опозиції покинути район проведення обмеженої військової операції на території двох прикордонних областей РФ», — ідеться в повідомленні.

14 березня в легіоні Свобода Росії закликали до термінової евакуації мешканців прикордонних районів Курської та Бєлгородської області РФ через проведення «обмеженої військової операції».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...