Тіла не знайшли: В Одесі на узбережжя винесло катер і страхувальний жилет російського військового (фото)

У п'ятницю, 9 червня, на узбережжі Одеси було виявлено катер та страхувальний жилет солдата РФ. Тіла військового не було знайдено. Про це повідомив голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук у Telegram, передають Патріоти України.

Прибитий до берега катер був українським – мабуть, росіяни викрали його. "На берег Фонтанки винесло катер росіянина. Шкода, що без тіла, сподіваюся він потонув", - йдеться в повідомленні.

Також він надав фотографії-докази цієї "знахідки". Тіла окупанта у плавальному засобі не було виявлено.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...