"Тільки допоможіть, будь ласка": Десантники показали, "слухняного" окупанта, якого полонили на Курщині (відео)

Чернівецькі десантники під час операції у Курській області влаштували смертельні засідки для російських військових. Відео роботи бійців опубліковане 18 серпня у Telegram-каналі Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Десантники показали кадри, які були зняті воїном 82-ї бригади ДШВ ЗСУ, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як українські бійці підбили спочатку одне авто з російськими військовими та розпитують пораненого, що залишився біля машини. Він розповідає, що троє його товаришів кинули його і втекли у лісополосу. "Радєйка є, можу включити, пароль ввести, тільки допоможіть, будь ласка", – каже він.

Потім показана засідка на ще одну військову машину з солдатами РФ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пожалуйста, повесьте х*йла!": Росіянин у Курській області звернувся з особливим проханням до ЗСУ (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 17:30

Всенародна любов росіян до свого царя виявляється черговий міф кремлівської пропаганди. Деякі росіяни радіють приходу ЗСУ в Курську область й навіть просять "звільнити" їх від диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України. Як пише NEXTA, під ...

На Покровському напрямку ворога чекатиме несподіванка, - офіцер ЗСУ

неділя, 18 серпень 2024, 17:22

Ворог ще ближче наблизився до Покровська, але на напрямку росіян чекатиме неприємна несподіванка. Таку думку висловив офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти Україн...