Тільки музеї, кіно, театри та інше "повітря": "Слуга-більшовик" Гетманцев відкинув припущення, що "Вовиною тисячею" можна розплатитись за їжу, комуналку та інші нагальні для людей у скруті речі

Який "Вова", така і "тисяча"

З ініціативи президента України громадянам країни, які повністю вакцинуються від коронавірусу, виплатять одноразово по 1000 гривень. У Верховній Раді розповіли, чи можна купити на отримані гроші ліки або сплатити квитанції за послуги ЖКГ, повідомляють Патріоти України.

Народний депутат від фракції "Слуга народу" у Парламенті, голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев повідомив нові подробиці програми щодо виплати населенню за вакцинацію по тисячі гривень.

В ефірі одного з телеканалів Данила Гетьманцева запитали, чи зможуть українці "тисячу за вакцинацію" направити на оплату, наприклад, медикаментів чи комунальних послуг. За словами чиновника, такої можливості громадяни країни не матимуть, оскільки гроші виділяються з бюджету під інші потреби.Нардеп зазначив, що в Україні бізнес переживає важкі часи у зв'язку з пандемією та жорсткими обмеженнями. Гроші за проходження повного курсу вакцинації вирішено виділити саме для підтримки підприємців, сфера діяльності яких увійшла до списку постраждалих за останні два роки.

"На ці види діяльності і спрямовані відповідні гроші, які людина може отримати та сплатити за ці послуги (у постраждалого бізнесу)", – пояснив Гетьманцев.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...