"Тільки нікому не кажіть, бо багато хто так робить": Оля Цибульська розкрила один з секретів українського шоубізнесу

Співачка Оля Цибульська вирішила відкрити одну з таємниць деяких українських знаменитостей. Виконавиця пригадала, як до війни багато зірок любили створювати навколо себе інформаційні приводи та мріяли про те, щоб до їхнього особистого життя була прикута увага публіки. У сторіз в Instagram Оля пригадала, як дехто з її колег навмисно розсилав "компромат" на себе журналістам, передають Патріоти України.

Проте, імен співачка все ж вирішила не розкривати. "У нашому шоубізнесу дуже багато артистів мріяли про це, щоб за ними слідкували. Щоб просто зі сміттєвих баків знімали, з ким вони сидять в кафе, але це в нас не практикувалося. На початку 2000-х, якщо ви бачили, як когось помітили знову з тертім чоловіком, хтось снідає з якимось олігархом в кафе, це все робилося власними руцями і PR-служби просто розсилали у ЗМІ ці знімки і ці новини", - розповіла Цибульська.

За словами Олі, сама вона ніколи не хотіла, щоб її подробиці її особистого життя були відомі широкій аудиторії. Саме з цієї причини співачка тривалий час приховувала свого чоловіка.

"Я особисте життя ніколи не хотіла показувати, ніколи на ньому не спекулювала. Напевно, якби не війна, ви б ніколи і не побачили, за ким я заміжня", - сказала Цибульська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...