"Тільки за сценарій серіалу "Санаторій "Незабудка" заплатили майже 10 млн грн. Це був 2023-й - другий рік війни", - Голобуцький

"Сьогодні відбулась прем'єра в YouTube міні-серіалу "Новорічна шкереберть", закупленого державою (зокрема, телеканалом "Дім") як "Санаторій "Незабудка" - тільки за сценарій заплатили майже 10 млн грн. Це був 2023-й - другий рік війни", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Заплатили компанії зі статутним капіталом 10 тис.грн. - зате власниця під час війни (в 2015-16 і 2021) клепала сценарії для росіян. І має прямий стосунок до КВК. Вона ж отримала тоді ще 4 млн за сценарій ще одного серіалу - тільки вже від імені іншої фірмочки, спільної з білоруськими КВНщиками і актором "Дизель шоу".
Серед акторів - фігурант справи за п'яне водіння Остап Ступка.
В липні минулого року, коли стало відомо про виграш цих тендерів, здійнявся скандал - чому на тлі критичного браку дронів на фронті держава розкидає гроші на розваги (те, що гроші йдуть своїм, КВНівським, - окрема тема). Як бачимо, скандал і обурення людей не вплинули на ситуацію. На сайті Прозорро досі висить інформація про три подання держаудиторам тільки щодо "Незабудки" - в статусі "висновок очікується".
Так, український продукт має бути. Але під час війни, на позиченому бюджеті і за дефіциту дронів, техніки і боєприпасів на фронті (коли вже союзники прямим текстом вимагають "та зробіть вже власні виробництва на наші гроші!!!") - якось це все посмерджує...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...