Тіло навіть нікому забрати: У ДТП під Москвою загинув порноактор із України (фото)

Скандальний блогер, шоумен і порноактор Павло Петель з України розбився в ДТП у Підмосков'ї, передають Патріоти України.

Чоловік загинув в аварії у Подільську: на Сімферопольському шосе Мерседес влетів на швидкості близько 200 км/год у фуру, яка стояла на заправці, повідомляє телеграм-канал Mash. Відомо, що в авто перебували четверо людей – водій і два пасажири загинули на місці. Ще одна людина вижила.

Попередньо встановлено, що Петель прямував до Москви з міграційного центру в Сахарове. Він зупинив попутку і сів на переднє пасажирське сидіння. Внаслідок аварії чоловік помер на місці.

Зазначимо, що Петеля шукали дві доби і тільки зараз його змогли встановити, що він розбився в ДТП. Смерть Петеля в Instagram підтвердив його друг Сергій Остриков.

"Отримано підтвердження з моргу. Павло загинув. Я не знаю, що робити. За російським законодавством я Павлу ніхто, і тут у нього немає нікого з рідних. При поточній ситуації із закритими кордонами тіло на батьківщину в Україну швидше за все не відправлять. Родичі при закритих кордонах, швидше за все не зможуть приїхати з України. Напевно, треба робити кремацію, але як передати документи на це рішення з іншої країни? Можливо є хтось підкований в цій непростій темі в цей непростий час, хто міг би проконсультувати або допомогти?" – написав він.

Павло Петель народився у Дніпропетровську, а потім переїхав до Москви. Чоловік прославився своїми епатажними витівками і появами на публіці в жіночому одязі і з макіяжем.

На ТБ він засвітився в шоу "Давай одружимося". Він також вів блог на платформі YouTube, де в образі "найбагатшої жінки" розповідав про тренди в одязі і міркував про моду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...