Тіло знайшли вдень: У Чечні невідомі розстріляли військову вантажівку і вбили росгвардійця (фото 16+)

У четвер, 24 жовтня, у Чечні загинув службовець Росгвардії внаслідок нападу на військовий Урал. Про це повідомляє "Осторожно, новости", передають Патріоти України.

Загиблого звуть Дмитро В. Його тіло та авто виявили вдень у станиці Петропавлівська під Грозним.

Також відомо, військовий автомобіль належить військовій частині № 6779 (Урус-Мартан). За даними місцевих жителів, невідомі, які розстріляли авто, після нападу змогли втекти. На місці працюють слідчі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Селидово… - Злий Одесит

субота, 26 жовтень 2024, 22:52

На Покровском направлении силы РОВ, после двух месяцев безуспешных атак пригорода Селидово, смогли прорваться в городскую застройку и командование оккупантов, видя такую перспективу, буквально засыпает город людским ресурсом. Ведь именно Селидово являе...

976 доба мужньої оборони України від навали російських окупантів - Злий Одесит

субота, 26 жовтень 2024, 21:15

Сьогодні 26 жовтня. . Триває 976 доба мужньої оборони України від навали російських окупантів. . Відповів на 10 найцікавіших запитань глядачів. . Про результати роботи F-16, допомогу західних партнерів, конфлікт з Кадировим та ситуацію на фронті — ...