Тіна Кароль розповіла, як Україна об'єднала поляків (відео)

Україна стала прикладом згуртованості для Польщі, запевняє артистка.


Українська співачка Тіна Кароль наразі перебуває у Польщі, де активно допомагає переселенцям з України, відкрила центр інформаційного спротиву і проводить мітинги, передають Патріоти України.

В ефірі програми "Сніданок з 1+1" виконавиця розповіла, як війна Росії проти України вплинула на саму Польщу і що поляки говорять їй:

"Вони сказали прямо: що ми навіть не сподівалися, що поляки можуть бути такими об'єднаними. Зазвичай поляк поляка десь там, за кордоном… обирає ніби не помічати одне одного. А тут ми всі заради України, заради майбутнього, заради свободи об'єднались. Вони в шоці з себе. Безумовно, ми дали їм цей, скажімо так, вектор, тому що вони дивляться наскільки сильні, наскільки сміливі, наскільки єдині. Ми для них стали такою рольовою моделлю, як має це бути", - прокоментувала артистка.

Також Кароль зазначила, що поляки переживають, що сценарій в Україні може повторитися і у них:

Звичайно, вони дуже хвилюються, що їх це стосуватиметься у майбутньому якось так само. І вони всі згуртувалися навколо проблеми, біди", - додала співачка.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...