"Тішуся, що наших туди вже летить більше": Волонтер - про "візити" українських безпілотників до російських аеродромів

Український волонтер та військовослужбовець Юрій Касьянов відреагував на попередження посольства США в Україні щодо ударів, які Росія може здійснити найближчим часом. Ситуацію він прокоментував у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

22 серпня Касьянов, на тлі атаки БпЛА по аеродрому "Маринівка" у Волгоградській області, написав, що в дечому навіть знаходить втіху: "Буває, сидиш на свіжому повітрі вночі десь у̶ к̶у̶р̶с̶ь̶к̶і̶й̶ о̶б̶л̶а̶с̶т̶і̶̶, і чуєш, як туди летять наші безпілотники, до нас їхні, рахуєш їх, як гусей у небі, і тішишся, що наших уже туди летить більше".

Постійні польоти українських безпілотників до російських аеродромів і не тільки назвав "регулярними рейсами": "Відкрито вже регулярні рейси на ворожі аеродроми ... прилітає і по нафтобазах, і по складах".

У повідомленні він також згадав про попередження від американського посольства стосовно ймовірних ударів РФ по цивільній інфраструктурі та державних об'єктах України. Щодо цього пише:

"Кажуть (американське посольство попереджає), що найближчими днями прилетить і до нас. Що ворог готує масштабну атаку ракетами і дронами по всій Україні. І навіть по урядовому кварталу".

"Цього слід очікувати. Проте у москві є кремль", - відповідає Касьянов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...