"Ткаченку російськомовні серіали справді вигідніші, тому він може спокійно скорочувати україномовні", - політтехнолог Голобуцький

З таким підходом в нас всіх росіян визнають "друзями України", крім тих, хто, як Порєчєнков, особисто брав зброю.

"Свіжий "міністр культури" Ткаченко розказав сьогодні на Громадському, які корисні для української економіки російські актори, радянські фільми і російськомовні серіали, бо їх можна продати РФ", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"І аудиторія більша. "Производство большого количества сериалов – это вопрос экономики для каналов... К русскому языку приобщается экономика, связанная с возможностями продажи этих [русскоязычных] сериалов России... Для меня в этом дискурсе важно другое: если продукт производится в Украине, украинскими авторами, украинскими режиссерами, украинскими актерами и даже на русском языке – я считаю, это на благо как индустрии, так и экономики.

...А почему мы делаем вывод, что российские актеры или еще кто-то по формальным причинам приехали на территорию Крыма, и не могут попасть в Украину… Относятся к категории людей, которые не могут быть показаны в фильмах? Например, в фильмах Романа Балаяна, снятых Бог знает когда с советскими актерами? Я не считаю, что эти люди поддерживают агрессивную аннексию Крыма, что они являются врагами для Украины, представляют угрозу Украине аж до той степени, что нужно запрещать их фильмы тут.".
--
З таким підходом в нас всіх росіян визнають "друзями України", крім тих, хто, як Порєчєнков, особисто брав зброю і відстрілював українців. А всі решта "просто вважають Крим російським" - ну яка ж це причина для недопуску до частково окупованої і анексованої України?!

І Ткаченку російськомовні серіали справді вигідніші, тому він може спокійно скорочувати україномовні серіали. Ну а далі ланцюгова реакція: менше україномовних серіалів - менша аудиторія - менший заробіток - менше серіалів... Зате в Ткаченка буде додатковий "маленький ґешефт" на російськомовних серіалах.

Це крім очевидного ґешефту з Одеською кіностудією - там старе судове провадження після призначення на посаду міністра перетворилось на "справу Ткаченка проти Ткаченка", де виграє однозначно Ткаченко".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...