"Это вам не проклятые времена, когда "деды воевали": Гіркін написав гнівний допис через обіцянку Путіна "не вбивати Зеленського"

Екс-офіцер ФСБ РФ Ігор Гіркін-Стрєлков обурений зізнанням колишнього прем'єр-міністра Ізраїлю Нафталі Беннета про те, що президент РФ Володимир Путін пообіцяв на початку війни РФ проти України не вбивати президента України Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України.

У своєму Телеграм-каналі Гіркін гнівно пише: "А еще прекраснее, что израильский премьер требует "дать слово", что руководитель вражеского (для России) государства не будет убит и наш президент его без возражений даёт! Это Вам не проклятые времена, когда "деды воевали"! Жаль, что русским президент ничего не обещает и лишь изредка "призывает" своих подчиненных что-то там сделать, чтобы подчиненные еврея, которого он пообещал не убивать, - их тоже не убивали. П.С. Ждём опровержения... пусть хоть Песков какую-нибудь "пургу пронесёт", а то "какой-то позор" совсем..".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...