"То вона чия?": Євгенія Емеральд засудила художницю Соню Морозюк за російську мову на її картинах

Колишня українська захисниця Євгенія Емеральд у Stories обурилася, що українська художниця Соня Морозюк на деяких своїх картинах залишає написи російською мовою, передають Патріоти України.

«То вона українська художниця чи російська?», — написала Емеральд й додала скрін з Інтернету з картинами Морозюк.

Колишня захисниця зізналася, що її дивують люди, які захищають корупцію і картини Морозюк. «Мені страшно за суспільство. Ще раз для особливих: все, що в інформаційному просторі має бути українською мовою. Творчість, культура, книги, фільми, картини — українською. Краще бути бунтівницею, ніж рабинею. Краще мати критичне мислення, ніж бути стадом. Краще почитати Довженка Україна в огні, ніж іти на виставку Мазня», — зазначила Емеральд.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...