"Тоді Оксана розмовляла виключно українською": Телепродюсер зізнався, як путіністка Марченко потрапила на "Танці з зірками"

Продюсер проєктів Голос країни та Танці з зірками Володимир Завадюк в інтерв'ю Аліні Доротюк розповів, які стосунки пов’язували його зі зрадницею України й кумою диктатора Путіна Оксаною Марченко, передають Патріоти України.

Скандальна путіністка Марченко брала участь у Танцях з зірками у 2018 році. «Для мене особисто її участь була кринжовою. На той період уже всі розуміли, хто такий Медведчук, і хто така Марченко», — зазначила блогерка і журналістка.

«Я розумію про що ти. Зараз мене нічого не пов’язує з Марченко. На той час Оксана справляла враження абсолютно адекватної, професійної та зрозумілої людини, яка позиціювала себе патріоткою. Спілкувалася українською мовою і була проти, щоб судді спілкувалися будь-якою іншою мовою. Але потім сталося, як ми з вами знаємо. Канал на той час — це рішення великої кількості людей. Канал запрошував різних героїв, які були цікаві аудиторії. Вона була цікава. Так вона і з’явилася в проєкті. Чи заплатила вона за це комусь, чи фальсифікувалися голоси? Ні. Можливо, ви читали інтерв'ю, після якого мені було іноді страшно. Оксана сказала, що запрошення її в Танці — це була історія, вигадана Коломойським, Ткаченком і Завадюком для дискредитації її сім'ї. Я думаю, всім зрозуміле ставлення Оксани до мене і моє до неї. На жаль, така історія трапилася. Усі ми свідомі. Внутрішню відповідальність за це несемо. Вона — абсолютна зрадниця», — прокоментував телепродюсер.

Путіністка Оксана Марченко покинула Україну за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення РФ. Напередодні повномасштабної війни вона вже записувала відео з Москви зі співаком Басковим, який підтримує злочинний кремлівський режим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького