Той, що каже про "невдалий наступ ЗСУ": Гауляйтер Голої Пристані вже орендував собі квартиру в Криму

"Гауляйтер" Голої Пристані (Скадовський район Херсонської області) Геннадій Недялков вже готується втекти до окупованого Криму. Про це повідомляється в Telegram-каналі партизанського руху "Атеш", передають Патріоти України.

За даними їхніх агентів, Геннадій Недялков віднедавна орендує квартиру в окупованому росіянами Сімферополі. "Цікаво спостерігати як ці Іуди намагаються переконати всіх у "невдалому" українському наступі. А самі в той же час готують шляхи відходу в більш безпечне місце", - зазначають партизани.

Що відомо про Недялкова

У липні 2022 року Службі безпеки України повідомила Недялкову Геннадію Георгійовичу про підозру у колабораціонізмі. За даними з відкритих джерел, навесні він був призначений "головою" Голопристанської окупаційної адміністрації.

У травні цього року Херсонська обласна прокуратура оголосила про арешт майна і корпоративних прав "голови" Голопристанської окупаційної адміністрації на суму більш ніж на 11 мільйонів гривень. За даними слідства, під час окупації Скадовського району чоловік добровільно пішов на співпрацю із загарбниками.

У червні 2022 року він разом зі своєю "заступницею" і військовими прийшов додому до легітимної заступниці мера і зажадав віддати ключі від машини і свідоцтво про її держреєстрацію. Побоюючись за себе і свою сім'ю, жінка виконала вимогу.

Також відносно нього на розгляді суду знаходиться обвинувальний акт за фактом колабораційної діяльності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...