Топгенерал США прокоментував побоювання щодо нового "великого наступу росіян на Україну"

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США Чарльз Браун заявив, що сумнівається у здатності РФ організувати новий великий наступ на Україну. Про це він сказав у коментарі Defence One, передають Патріоти України.

«Не знаю, чи росіяни зможуть організувати великий наступ. Я маю на увазі, якщо ви подивитеся на те, що сталося минулого року», — сказав Браун.

За його словами, окупанти кинули багато сил, особового складу, систем озброєння та транспорту, аби досягти того, що вони мають станом на сьогодні. «І, як я б сказав, це майже м’ясорубка», — підкреслив головнокомандувач.

Браун наголосив негайно схвалити оборонну допомогу Україні з боку США. Він підкреслив, що ЗСУ можуть зіткнутися з інтенсивними російськими артилерійськими обстрілами в майбутньому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...