Топменеджер "Енергоатому" виїхав за кордон у відпустку і не повернувся в Україну, - нардеп

Виконавчий директор з персоналу Енергоатому Олег Бояринцев у 2023 році виїхав за кордон у відпустку, там звільнився і до України не повернувся. Про це заявив нардеп Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

"У січні минулого року президент Енергоатому Котін підписав 2-тижневу відпустку виконавчому директору по персоналу компанії. З правом виїзду за кордон... За кордон пан Бояринцев виїхав. Уже у відпустці він подав на звільнення, і Енергоатом звільнив його 15 лютого. Ще й компенсацію виплатили за відпустку", - написав політик. "В Україну він (Бояринцев, - ред.) досі не повернувся і, кажуть, що і не збирається", - додав Железняк.

У березні 2022 року повідомлялося, що Бояринцева затримали на блокпості на межі Львівської та Рівненської областей. Він займався призначенням кадрів в Енергоатомі з весни 2020 року, у тому числі директорів АЕС і заступників директорів із фізичного захисту. Саме він призначив директора Запорізької АЕС Мурашка, який здав станцію окупантам.

Втім Бояринцева не звільнили з посади. Також відомо, що з 2002 до 2019 року він був помічником депутата Верховної Ради Андрія Деркача, якого у 2023 році позбавили мандата разом із Віктором Медведчуком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...