Топпіарниця українських зірок розповіла, які зміни помітила в Тіні Кароль

Топпіарниця зірок Юлія Яцечко (Юла) в інтерв'ю на каналі Oboz.Life висловилася про Тіну Кароль. На думку Юли, Кароль залишилася у топі, але стала ближчою до слухачів, передають Патріоти України.

«Мені дуже подобається зараз Тіна Кароль. Вона плавно спустилася на землю, це прям дуже класно. Це мені так імпонує. Стала дотична до мене. Я її відчуваю, вона тримає топ незмінно, але вона стала досяжною, і зрозумілою. Для мене це приклад, як топ зірка у кризу — залишилася топ зіркою», — зазначила Юла.

Богдан Беспалов також поцікавився у Яцечко, чи зміг Артем Пивоваров повністю зайняти нішу Монатіка. «З Дімою ми працювали років три-чотири. З Артемом теж три роки були. Я знаю, що Пивоваров дуже хотів саме такого результату. Тобто бути першим. Він це зробив. І він молодець. Це про те, що людина шукала варіанти у своїй творчості, як підняти людей під час повномасштабної війни. І він заслуговує на перше місце. Що стосується Діми, мені складно сказати, тому що в нього дуже стійка команда. Вже 100 років одні й ті самі люди. І те, що в них немає свіжої крові, мабуть, і впливає на бачення розвитку артиста. От ти кажеш про творчість. Я довго не слухала його пісні. Єдина пісня, яка мені краща за оригінал, — це кавер Монатіка на пісню Скрябіна „Старі фотографії“. Оця пісня у Діми, я вважаю, — найкраща робота за останні роки. І навіть краща за оригінал. Я її слухаю. Куди вони зі своєю маленькою командою підуть, я не знаю», — прокоментувала топпіарниця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...