"Торгівля на крові", або де ж Лещенко з Найємом, Семенченком та мером Садовим? Десятки вагонів "Російських залізниць" з вугіллям прибули до Києва, - Казанський (відео)

Записні антикорупціонери, що роками викривали "бариг Порошенка" майже всі вигідно влаштувались при режим Зеленського. Без сумніву для них він більший патріот ніж "клятий кондитер", коли вугілля від окупантів перекривали на меді ОРДЛО

Так це було. Блокада "Тогівлі на крові" "Самопоміччю"

На залізничній станції Дарниця в Києві стоять десятки вагонів "Російських залізниць" із російським вугіллям, повідомляють Патріоти України з посиланням на Дениса Казанського.

"Вчора разом із Сергієм Бригадиром зафіксували на Дарниці десятки вагонів "Російських залізниць" із російським вугіллям. Потяги з РФ спокійно прибувають прямо у столицю України. І це триває роками. Без перерви. Сергій відслідковує цю ситуацію із 2016 року. І за ці 5 років цей вугільний трафік із РФ не припинявся. Вугілля купує Дарницька ТЕЦ", - пише блогер.

Журналіст наголошує, що паливо Дарницька ТЕЦ купує не лише в Росії, але і на окупованих територіях, про що свідчать дані з відкритих джерел, на які він посилається. Щодо Анатолія Шкрібляка, власника ТЕЦ, СБУ минулого року порушила справу за фінансування тероризму.

"Тож вугілля, яким забито залізничні рейки у Дарницькому районі, може бути не просто російським, а вкраденим з ОРДЛО. Кияни дихають викидами від спалення цього вугілля, сплачують за нього, мимоволі фінансуючи агресію проти України, і ніхто не може і не хоче нічого з цим робити. Бо власникам ТЕЦ та посадовцям, які їх прикривають, так вигідніше", - підсумував Казанський.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В небо піднявся 70-метровий вогняний стовп: На Харківщині стався вибух на газопроводі (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:35

Там зазначили, що вибух на трубопроводі не пов’язаний з військовими діями. Обійшлося без постраждалих. В ОВА пообіцяли надати подробиці згодом. "Подія не пов’язана з бойовими діями. Постраждалих немає. Обставини, деталі з’ясовуються", - йдеться у повід...

"Посягнули на скрепу": Регіони Росії масово скасовують паради у "день перемоги" - соцмережі

четвер, 18 квітень 2024, 22:23

"Посягнули на скрепу – регионы России массово отменяют парады в «день победобесия». От проведения военных парадов уже отказались в Белгородской, Брянской, Псковской, Рязанской и Курской областях, а также в оккупированном Крыму. Официальная причина «что...