Торгує морепродуктами в Італії: Мережу підкорив новий "двійник" Володимира Зеленського (відео)

У мережі показали чоловіка, який дуже схожий на президента України Володимира Зеленського. "Двійником" гаранта нашої країни виявився Джіджі Пешеріа, який живе у Неаполі (Італія) та продає морепродукти. Чоловік активно веде свою сторінку у TikTok та має там понад мільйон підписників, повідомляють Патріоти України.

У блозі він публікує різноманітні відео з куштуванням риби, фруктів чи інших різних делікатесів. В середньому перегляди досягають від 200 тисяч до мільйона.

Також відомо, що італієць раніше працював барменом, а наразі він продає рибу. окрім куштування їжі, Джіджі показує користувачам мережі різні робочі моменти або демонструє на камеру, як їсть власний товар.

Блогера запрошують на інтерв'ю, у яких він розповідає секрети власного успіху. Проте найбільше увагу людей, безумовно, привернула зовнішність італійця. У численних коментарях юзери пишуть, що чоловік не лише має схожі із Зеленським зовнішні риси, але і міміку та жестикуляції.

Українці часто залишають під відео чоловіка безліч коментарів, у яких захоплюються його схожістю з українським президентом. Ось деякі висловлювання людей на цю тему:

"Я один подумав, що він зараз почне говорити хриплим оксамитовим голосом?", "Нарешті Вова виспався і відпочив", "Зайшла в коментарі, знаючи, що тут рідня буде", "Бажаю здоров'я шановні українки та українці", "А він взагалі знає, на кого схожий?", "Тим часом росіяни: Зеленський втік з України та відпочиває в Італії", "Одне обличчя!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...