"Тьоть, отстань": Нова дружина Остапчука обурилася через інтерв'ю його колишньої

Блогерка і бізнесвумен Катерина Полтавська, третя дружина Володимира Остапчука, відреагувала на висловлювання другої дружини ведучого Христини Горняк. У новому інтерв'ю Горняк розповіла, що вони з Остапчуком ніяк не поділять їхній спільний будинок, передають Патріоти України.

У будинку, який Остапчук придбав із Горняк, уже прописана Полтавська. Горняк зізналася, що шоумен після розлучення планував подарувати їй будинок, але пізніше передумав. В Instagram-stories Полтавська звернулася до Горняк, написавши: «Тьоть, отстань».

«У неї якась зацикленість на мені. Реально. Жодного поганого слова не написала анонімно їй», — зазначила Полтавська. Горняк же звинуватила нинішню дружину Остапчука в ейджизмі й відповіла їй.

«Виховання є або його немає. Це я вам як доросла тітка кажу. Спасибі, що так уважно стежите за моїм життям. Це питання стосується тільки мене і мого колишнього чоловіка. І треті особи тут зайві. Тиснути людей на тему віку, зовнішності, релігії, раси — це про невихованість або внутрішні моменти», — прокоментувала Христина Горняк.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...