"Тот шлимазл в красном пиджаке": Ізраїльський мафіозі звинуватив Путіна у крадіжці величезної партії наркотиків

Ще 15 років тому багатство президента Росії оцінювалося спостерігачами в 40 мільярдів доларів. Було також багато публікацій, як він починав його «збирати», зазначають Патріоти України.

Незалежні дослідники біографії президента зібрали свідчення очевидців та документи, що стосуються роботи майбутнього президента в мерії Санкт-Петербурга, спочатку помічником мера Собчака, потім голови відділу зовнішніх зв'язків. Якщо коротко розповідати цю історію, то в 90-і роки в місті існував кримінальний союз бандитів, бізнесменів і чиновників - не останню роль в ньому грав Володимир Путін.

Мафіозі отримували від Путіна дозволи, ліцензії, юридичну допомогу. Кримінальні гроші «відмивалися» через експорт нафтопродуктів через порт. На цій нелегальній діяльності заробляли цілі статки.

Цікаву статтю публікує сайт «Мако». Житель Бат-Яма Шем Тов Міхтаві був відомим злочинцем в кінці минулого століття. Він розповів виданню, що домовився про перевезення тонни кокаїну з Центральної Америки в Росію через Петербург. У Колумбії корабель не оглядали, завдяки зв'язкам чиновників в пітерській мерії, а потім кокаїн вартістю півмільярда доларів просто зник. Міхтаві вважає, що в цьому брав участь Путін, який привласнив кокаїн і гроші. Він написав про це навіть в книзі «Операція «Акапулько», яка нещодавно опублікована.
Шем Тов Міхтаві стверджує, що вантаж повинен був прибути в контейнері в Санкт-Петербург, а звідти потрапити в Нідерланди і бути проданий двом найбільшим торговцям кокаїном в Європі. Саме судно містило близько 18 тонн яловичини і картоплі, а також добре замаскований під консерви кокаїн. У порту Виборга вантаж заарештували.
Після арешту контейнер був конфіскований муніципалітетом Санкт-Петербурга, і, як припускає Міхтаві, проданий в Швейцарію і Німеччину. «Сьогодні я не боюся Путіна. Я 69-річний пенсіонер, що Путін вже може зі мною зробити? Отруїти мене?» - каже Міхтаві.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...