Трамп має гучно аплодувати: Глава Гаїті осоромився на трибуні ООН, намагаючись напитися води просто з графина (відео)

Голова тимчасового уряду Гаїті Едгар Леблан Фільс осоромився під час свого виступу з трибуни ООН. Інцидент стався під час промови, в якій він закликав до «історичної справедливості», повідомляють Патріоти України.

Гаїтянський лідер наполягав, що Франція має виплатити якусь компенсацію за те, що в XIX столітті його країна заплатила їй гроші за визнання своєї незалежності. У цей момент Фільса раптом здолала така спрага, що він почав пити воду прямо з графина, внаслідок чого пролив її на свій костюм.

Чому політик не скористався склянкою, що стояла поруч, не ясно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не ставайте проблемою": Низка республіканців вважає, що Зеленський "припустився стратегічної помилки" - ЗМІ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:42

Союзники колишнього президента США, кандидата на пост глави держави від Республіканської партії Дональда Трампа гостро сприймають будь-які прояви неповаги до нього, включно з появою українського лідера Володимира Зеленського на заводі в Пенсільванії. П...

Черговий номінант "премії Дарвіна": Окупант зумів врятуватися від FPV-дрона, але все одно щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:18

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який зумів врятуватися від FPV-дрона, однак у підсумку став жертвою власної цікавості. Відповідними кадрами поділився у себе у соцмережах український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укра...