"Трамп не поїде в Україну, тому що, просто кажучи, Путін цього не хоче", - конгресвумен

Конгресвумен із Палати представників Майкі Шеррілл від штату Нью-Джерсі, розкритикувала експрезидента США Дональда Трампа за його слова про те, що поїздка в Україну була б «недоречною», зазначивши, що справжньою причиною є те, що цього «просто не хоче» російський диктатор Володимир Путін. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України.

У заяві, яку вперше отримав The Hill, Шеррілл зазначає, що Трамп «занадто боягузливий, щоб відвідати країну, яка перебуває в стані війни». «Трамп не поїде в Україну, тому що, просто кажучи, Володимир Путін цього не хоче. Дональда Трампа не хвилює, що є найкращим для національної безпеки чи демократії США — його хвилює лише те, що є найкращим для Дональда Трампа», — сказала вона.

Вона також додала, що «його боягузтво» перед обличчям захисту демократії або протистояння диктаторам «добре відоме,» тому «не дивно, що, на відміну від Джо Байдена, він занадто боягузливий, щоб поїхати в зону бойових дій.

«Небезпечна і хаотична поведінка Трампа, прихильність до диктаторів, а не до наших союзників, і усталена неповага до демократії робить американців менш захищеними», — наголосила конгресвумен.

Президент України Володимир Зеленський тричі публічно пропонував Трампу відвідати Україну: у червні 2023 року, а також у січні та лютому цього року. Тоді Трамп сказав, що візит в Україну в його нинішньому статусі був би недоречним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...