Трамп ставить умову Зеленському: Доведи, що не маріонетка олігархів (відео)

Адміністрація президента США відмовила Володимиру Зеленському у зустрічі з Дональдом Трампом.

Зустріч новообраного президента України Володимира Зеленського з президентом Америки Дональдом Трампом не відбудеться, доки той не доведе, що є самостійним гравцем а не ставлеником олігархів, повідомляють Патріоти України. Про це у ток-шоу "Прямий ефір" повідомила народний депутат Ганна Гопко.

"Коли ти спілкуєшся з іноземними партнерами, і ти питаєшся, як зустріч з Зеленським проходила, то вони всі чітко говорять: наші сигнали йому прості – докажіть, що ви не пов’язані з Коломойським. І от після інавгурації команда Зеленського деяких наших партнерів просила про зустріч з Трампом.
Зеленський дуже хоче зустрітися. І перша зустріч – з Трампом. Але сигнали, які він отримав від американців: зустріч з Трампом – але покажіть, що ви не людина олігарха, а що ви справді президент України і що свої рішення ви приймаєте самостійно.
Як ви думаєте, як в ключових столицях, з якими ми партнери, сприймуть новину, що адвокат олігарха Коломойського стає главою Адміністрації президента? Україні це якось допоможе?", - зазначила Гопко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...