Трамп заявив, що євреям, які планують голосувати за Камалу Гарріс, треба "перевірити голову", - Голобуцький

"Американські і світові ЗМІ переповнені свіжими цитатами із Трампа: як той у четвер, 19 вересня, у Вашингтоні прав євреїв у промові на честь боротьби з антисемітизмом", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На заході "Боротьба з антисемітизмом в Америці" Трамп, зокрема, заявив, що євреям, які планують голосувати за Камалу Гарріс, треба "перевірити голову". "Якщо ви єврей і голосуєте за демократів, то ви – дурень". Неодноразово в різних варіаціях повторював, що як він програє вибори, то "Ізраїль буде стерто з лиця землі", "Ізраїль буде знищено", "Ізраїль припинить своє існування за два роки", "єврейський народ зазнає серйозних втрат".

Найколоритніше: євреї, які голосують за демократів "кимось прокляті".

Ну, і в підсумку Трамп пообіцяв, як переможе, "зробити Ізраїль величним знову"/ Make Israel great again.

Так, євреїв у США офіційно десь 2% виборців. І так, вони за статистикою "найдемократичніші демократи" з усіх. Але навіщо Трампу їх відштовхувати в настільки брутальний спосіб?

Хто порадив Трампу, що за наявного схиляння штатів один по одному в бік Гарріс чи в бік патової ситуації оптимальною тактикою буде відштовхнути від себе невпевнені групи виборців? Чи це так прориваються особисті емоції Трампа щодо Гарріс, бо в неї чоловік – єврей?

Трамп послідовно вбиває свій рейтинг киянкою у ґрунт: спочатку дебати, тепер єврейські виборці... Цікаво, які заяви він зробить у Спрингфілді, Огайо, серед "їдців котів і псів"?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...