"Трамп заявив, що хоче позбавити Америку ядерної зброї", - Голобуцький

"Трамп заявив, що хоче позбавити Америку ядерної зброї: "Це такий рівень потужності, тепла та руйнування. Ніхто про це не каже. ...МИ ПОВИННІ ПОЗБУТИСЬ ЯДЕРНОЇ ЗБРОЇ. Ви знаєте, одна з речей, яку я збирався зробити, і я зробив би, це денуклеаризація всього. Тому що ви повинні позбутися їх. І Росія би зробила це, і Китай би зробив це. Я говорив про це з Путіним. Йому подобалася ця ідея. [Так що, ми прибрали би ядерну зброю?] МИ БИ ЗНИЩИЛИ ЯДЕРНУ ЗБРОЮ. Вона надто руйнівна, так погано і так небезпечно", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Старість і деменція? Трамп трошки забув про свою базову ідеологію MAGA (Make America great again)? І тепер він хоче забрати в Америки один з найбільш потужних інструментів стримування (бо очевидно, що ні Путін, ні Сі на такий ідіотизм не погодяться). А як тоді з величчю? Чи величним в нього буде Путін?

--
От багато хто в них насміхається з 80-річного Байдена, котрий майже завжди перечіпається за сходинки. Але Байден якраз точно пам'ятає за будь-яких обставин, що він хотів і хоче для Америки і світу. А от 76-річного Трампа таки наздогнав склероз. Любов до Росії - це як сифіліс, дарма не минає і наслідки видно всім.
Цікаво, чи стане ця абсурдна заява в розпал війни на європейському континенті останнім провалом Трампа і врешті кінцем його політичної кар'єри?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...