"Треба бути дуже обережними": Таролог розповів, чи загрожує Харкову та Одесі велика небезпека

Відомий український екстрасенс і таролог Макс Гордєєв закликав жителів Харкова не повертатися додому, якщо раніше вони поїхали в більш безпечне місце, передають Патріоти України.

За словами експерта, в місті спостерігається складна ситуація. Він додав, що енергетично Харків знаходиться в неправильній вібрації. "На даний момент я не можу сказати, що Харків - це місто, яке буде повністю зруйноване. Там дуже багато негативних моментів, місто знаходиться в не дуже хорошому енергетичному потоці. Також я бачу людину, яка править цим містом, а ще бачу іншу людину, яка туди прийде. Вона буде відновлювати місто", - сказав Гордєєв.

Він додав, що для Харкова стабільність настане десь близько через 4 місяці: "Харків буде українським".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...