"Треба готуватись": Жорін розповів про напрямок, де росіяни активізують наступ

Зараз ворог тисне не тільки на Харківському напрямку. Російська армія активізувала свої наступальні дії і на Сході. Про це йдеться у дописі екскомандира "Азову", заступника командира 3-ї ОШБр Максима Жоріна, передають Патріоти України.

За словами екскомандира "Азову", ворог має намір розтянути фронт ще більше, зокрема і на Сумському напрямку. "Якщо вони зрозуміють, що поки для просування на Східному напрямку їм сил не вистачає, будуть розтягувати фронт ще більше. В тому числі, треба готуватись до певних подій на Сумському напрямку", — написав Жорін.

За його словами російські окупанти мають достатньо потужностей, аби здійснити наступ. "Досі в РФ немає обмежень у використанні живої сили, досі вони можуть собі дозволити погнати стадо у наступ, забороняючи навіть надавати першу допомогу пораненим, бо основне це виконати завдання", — зазначив він.

За його словами, стратегія ворога у тому, щоби не робити серйозні прориви в глибину, а розтягнути лінію фронту та відтягнути сили ЗСУ. "Тому достатньо прорватись на 5-10 кілометрів й відкрити для нас нові ділянки бойових дій, де ми вимушені будемо витрачати свої ресурси, боєприпаси, а головне — втрачати своїх людей", — зазначив Жорін.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...