Треба називати реалії їхніми справжніми іменами: Західні ЗМІ перестали титулувати Путіна "президентом"

Після фарсу з так званими виборами в Росії західні ЗМІ практично перестали титулувати Володимира Путіна "президентом". Тепер його все частіше називають "диктатором" і "тираном", передають Патріоти України.

"Кремлівський диктатор хоче вдарити", - так фотографію з Путіним підписав німецький таблоїд Bild.

Видання використовує це визначення і його синоніми (тиран, деспот) і в інших своїх статтях про Путіна, практично відмовившись від терміна "президент". Словом "диктатор" тепер титулує Путіна і британська газета The Telegraph.

Британський таблоїд The Sun пішов ще далі і регулярно вправляється в набагато екстравагантніших визначеннях - "параноїк", "божевільний деспот", "божевільний Влад".

Багато ЗМІ, відмовившись від терміна "президент", використовують щодо Путіна більш нейтральне визначення "глава Кремля" і його синоніми ("шеф Кремля", "начальник Кремля" тощо). Так, зокрема, чинить німецька газета Sueddeutsche Zeitung і багато інших німецьких видань.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...