"Треба по-тонкому": Нардеп Тищенко потрапив у скандал із колл-центрами (ааудіо)

Народний депутат Микола Тищенко, який в липні 2023-го заявляв, що у Києві нібито виявили кол-центр, який працював на Росію та збирав інформацію про військових та ППО, потрапив у скандал із незаконним бізнесом. Про це свідчить аудіозапис, який розповсюджено анонімними Telegram-каналами, де людина голосом, схожим на голос нардепа Тищенка, обговорює створення схеми “заробітку” на кол-центрах, обіцяє вирішувати справи на всіх рівнях, домовлятися з правоохоронними органами та судами, повідомляють Патріоти України.

Такі послуги Тищенко готовий надавати за щомісячні виплати у розмірі кількох мільйонів. Сам Тищенко заперечує правдивість цих записів. "Анонсую дуже багато записів з голосом дуже схожим на мій. Усі вони – фейк, зроблений з використанням нейромережі. Таких переговорів ніколи не було... Коли я казав, що в цих офісах величезні ботоферми, не всі вірили. А зараз ми наочно бачимо. Як такі колл-центри регулюють безліч телеграм-каналів", – заявив Тищенко.

Обговорення стосується групи з "300-400 осіб" (згадується в розмові), яка "громитиме" офіси кол-центрів. Однак при цьому співрозмовники побоюються "накрити" деякі конкретні колл-центри. "Треба по-тонкому... Мені треба розуміти, хто старший. Якщо зайде, то збудуємо для цього цілий батальйон... Людей 300-400 є. Треба фінансуватиме. Ну ти зрозумів?" – каже "Тищенко".

При цьому згадується, що кол-центри, які не можна чіпати, належать певній людині (її особистість не розкривається). На записах "Тищенко" передає послання цій людині: скласти список конкурентів та додати до нього "2-3 своїх контори" (ймовірно, для конспірації).

"Усі колл-центри, куди ми заходимо, ми з ним – партнери навпіл. Мені потрібна медійна підтримка... І я прошу якесь дружнє посилання від нього, мені потрібно техніку підкупити", – каже Тищенко на одному із записів.

Як заявив сам нардеп, в Telegram-каналах масово розміщують аудіозаписи, де згенерований нейромережею голос обговорює домовленості про припинення війни з кол-центрами. Тищенко стверджує, що на аудіозаписах не його голос, а таких переговорів «ніколи не було».

За словами «слуги» Тищенка в інтернеті є десятки програм, які можуть підробляти голоси. «Просто берете голос будь-якої публічної людини з інтернету, накладаєте на текст, далі людина читає свої фрази, дотримуючись часових інтервалів під перший голос. Саме тому на записах людина дуже коротко та дуже розтягнуто відповідає на запитання, бо намагається попадати у відповідні інтервали, а голос озвучується навпаки – дуже активно та спокійно», – сказав нардеп.

«Слуга» запевнив, що жодних домовленостей у нього щодо кол-центрів «ні з ким немає та не було».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...