Треба розібратись. "Пішла нах*й, бл*дь!": У Києві маршрутник брутально висадив жінку через українську мову (фотофакти)

У Києві водій маршрутки висадив жінку через українську мовуУ Києві водій маршрутки на прохання жінки говорити з нею українською мовою, хамськи висадив її з маршрутки, супроводжуючи це нецензурною лайкою. Про це потерпіла розповіла у Facebook, зазначають Патріоти України. Інцидент трапився на безлюдній зупинці Троєщини.

"Ось цей водій, на прохання говорити зі мною українською, словами "пішла на #уй, #лядь, вийди на#уй #ука вон" висадив мене з маршрутки. Це було на кінцевій зупинці вул.Лісківська. Людей там нікого не було. Я була одна, та й пізно вже. Зупинка кінцева. Три автобуси і три водії. Вони згуртувались, сказали, що автобус зламався і висадили мене", – сказано у повідомленні.

Водії переконали жінку, що автобус зламався й висадили її. Жінка пересіл на іншу маршрутку та побачила, як водій, який її висадив, спокійно набирав у транспорт людей.

"Де я? В якій країні? Хто ці люди, які так ненавидять мою мову? Сьогодні з автобуса... завтра із власного житла...із життя", – обурилася жінка.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...