"Треба розуміти, що таке глибина позицій": Військовий експерт пояснив, наскільки ефективним є добове просування ЗСУ на 2,5 км на "лінії Суровікіна"

Військовий експерт Сергій Грабський в інтерв'ю Radio NV пояснив, наскільки ефективним є добове просування ЗСУ на 2,5 км на "лінії Суровікіна", передають Патріоти України.

«Треба розуміти, що таке глибина позицій. Таким чином, коли ми говоримо про просування на 2,5 кілометри, це саме в тій зоні, де ведуться зараз активні бойові дії, в зоні так званої „лінії Суровікіна“, яка є щільним укріпленням. Це говорить про дуже, дуже і дуже ефективне просування наших підрозділів на цьому етапі», — заявив Грабський в ефірі Radio NV, коментуючи інформацію про просування ЗСУ на 2,5 км.

Військовий експерт пояснив, що серйозним успіхом є просування навіть на 100 метрів, бо це руйнує взаємодію позицій противника.

7 серпня координатор групи Інформаційний спротив Олександр Машовець повідомив, що на Бердянському напрямку російський 247-й десантно-штурмовий полк продовжив поступове «переміщення на південь» не за власним бажанням північно-західніше села Завітне Бажання.

«Наскільки я розумію, історія із „відбиттям села Старомайорське“ для противника безславно закінчилась. Бо одночасно із „героічєскою“ російською десантурою, яка нібито „контратаковала и отбила село“, від околиць села Старомайорське на південь подались й передові підрозділи 60-ї окремої мотострілецької бригади (омсбр) противника. Ну, цим не звикати вже… І, як на мене, добовий показник цього переміщення у 2,5 км є досить непоганим», — зазначив Машовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...