Треба терміново стерилізувати: "Ще раз згадаєш прізвище, знову в рот в##бу", - Портнов брудно погрожує прокурору Божку за намір позбавити його статуса адвоката (16+)

Судячи з поведінки, знахабніле бидло впевнене у своїй безкарності

У соціальних мережах оприлюднено нову порцію погроз ексглави АП часів Януковича та автора "драконівських законів", котрі призвели до переростання Революції гідності у найтрагічнішу фазу, інформують Патріоти України. Повідомлення одіозного Портнова опублікувала користувач Фейсбуку Кіра Толстякова.

Жінка зазначила: "Те, що ви читаєте зараз - свіжі погрози прокурору ГПУ Олександру Божку з боку - ні за що не вгадаєте - Андрія Портнова. Ніколи не думала, що побачу таке. Але такою, вочевидь, є манера спілкування в його світі.

Сьогодні прокурор Божко пішов у кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатів Київської області зі скаргою. Просить позбавити Портнова права займатися адвокатською діяльністю".

Ще раз згадаєш прізвище, знову в рот в##бу, - Портнов погрожує прокурору Божку за намір позбавити його статуса адвоката 01


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...