"Треба віддати гроші Суркісам. Нехай хоч в них будуть": Політолог розповів про "ортодоксального шарійця"

Думає, що у Зеленського є рахунки за кордоном. І його "піндоси" змушують співпрацювати з МВФ.

Шарія дуже люблять кияни за 50? Фото: соцмережі.

"Шарійовщина, як вона є. Зустрів типового і агресивного представника конспірологічних теорій. Говорив з ним майже годину. Більше слухав, щоб зрозуміти цей типаж. Ось його портрет, - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Киянин. Трошки за 50-т. Таксував, працював на будівництві. Зараз працює на СТО. З його слів, має золоті руки. Пам'ятає і кляне Горбачова. Голосував за Зеленського, але вже розчарувався. Зараз він – ортодоксальний шарійовець. Не пропускає його передач, дивиться на телеканалах. Активно цікавиться політикою.

Каже, що у Зеленського є рахунки за кордоном. І його "піндоси" змушують співпрацювати з МВФом. Він співає під їх дудку, тому здав народ. А були на нього сподівання. Я уточнював які. Ну, що все швидко стане зергут. Усі будуть багатіти, а Пороха посадять.

І для цього, ясєн-красєн, не треба ні МВФов, ні Євросоюзів. А треба, щоб крали поменьше. І все. Ах да, Супрун - це доктор-смерть, а Порох розв'язав війну, щоб наживатись на ній.

Каже, тут Суркіси вимагають у держави 7 мільярдів гривень депозитів, які у них були в ПриватБанку. І їм треба їх віддать.

Я в темі і оживився. Кажу, так чудак, тут ясно, що крали. Коломойський (тодішній власник) виписував фіктивні кредити ряду фірм. Далі кредити групувалися частинами і направлялися через мережу транзакцій між рахунками пов'язаних компаній. Усі транзакції не мали очевидної комерційної цілі. Просто розгон бабла. Усе робилося тупо і глупо. І палєвно. І доказової бази – повно.

А зараз ці аферисти просто взяли і найняли за (думаю чималий) гонорар цілого Міністра Юстиції – Малюську. І він за гонорар напрягає ПриватБанк виплатити "чесним бізнесменам" гроші, які ухвалив до виплати такий само суд, що складається із суддів-заробітчан-аферистів.

А єдине, що не дає хапнути гроші у державного ПриватБанку, це система корпоративного управління. Коротше кажучи, іноземні спеціалісти у правлінні не дають рейдернути українські гроші. А український міністр грає не за наших, а за олігархів і проти України.

Міні-лекція продовжувалася хвилин 5-7. А потім цей тіпок заяввив таке, що у мене подих перехопило. Правильно, каже, Суркісам потрібно гроші віддати. Бо так хоч у Суркіса бабки залишаться. А так – Соросу їх виведуть. Сорос поділиться з Трампом і все одно бабкам так і так капєц. Але якщо вони залишаться Суркісам, ті хоч куплять кілька бразильців у Динамо. І Динамо грати почне. Хоч якась користь.

От мене важко вразити. Я бачив усякого. Але у чувака вийшло. Феєрично. Кажу йому (обережно так): я думаю, що якщо на управління авто треба здавати на права, то мабуть і на управління державою через вибори громадянам потрібно здавати екзамен? Він гаряче зі мною погодився. Точно необхідно, каже. А то неадекватних повно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...