"Треба знищити будь-яку надію російської еліти, що вони можуть вижити з Путіним", - ексдепутат держдуми РФ

Депутат держдуми РФ (2007-2016 рр.) Ілля Пономарьов заявив, що єдиною умовою миру є знищення Путіна та його режиму. Він також закликає російські еліти позбутися ілюзій про те, що вони можуть вижити з диктатором, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що тут нам (росіянам, - ред.) потрібно допомагати Україні, а не Україні потрібно допомагати нам, бо хто на кого напав", - підкреслив ексдепутат російської держдуми.

На запитання, як припинити війну РФ в Україні, він сказав: "Я вважаю, що перш за все треба зрозуміти одну дуже просту річ, - що причина цієї війни перебуває у Москві та єдиний шлях до закінчення цієї війни - це знищення путінізму".

На думку Пономарьова, після звільнення української території та виходу української армії на кордони 1991 року не закінчиться війна. "Вона закінчиться виключно тоді, коли буде знищений Путін та його режим. У нас є спільна мета, а для того, щоб ця спільна мета була реалізована, треба знищити надію у російських еліт, що вони можуть вижити з Путіним, адже вони можуть вижити виключно без Путіна, і коли вони це зрозуміють, тоді настануть ці зміни, яких ми всі прагнемо", - підсумував він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...