Третя штурмова звітує про жнива на Харківщині: Дронщики вразили два танки, САУ, пару гармат та інше знаряддя ворога (відео)

Ударні дрони Третьої штурмової бригади ЗСУ атакували два танки противника. Один знищено, інший підбито, передають Патріоти України.

Чітко уразили САУ «Нона-С», гармату МТ-12 «Рапіра» та гаубицю Д-30. Також атакували ворожі засоби РЕБ, фронтовий кабріолет росіян і мотоцикл з коляскою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тому що послідовні: Вночі відбувся масований нальот на ще один військовий аеродром у Ростовській області (відео)

понеділок, 22 липень 2024, 8:42

Після успішної атаки українських БПЛА на військовий аеродром у Міллерово, де базується авіаполк новітніх винищувачів Росії, настала черга ще одного стратегічного пункту російської авіації. Зранку мешканці Ростовської області заявили про атаку безпілотн...

Зовсім не схожий на "Шахед": Військовий експерт Коваленко проаналізував функції нового БПЛА росіян, який атакував Київ

понеділок, 22 липень 2024, 8:20

Як повідомляли Патріоти України, у ніч на 20 липня окупанти атакували Україну, зокрема столицю, не лише ракетами та дронами-камікадзе, а й ще один новим безпілотником нині невстановленого типу. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив"...