"Третя світова почнеться обовʼязково": Пропагандистка Кремля Симоньян радіє новинам зі Сходу

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що нова світова війна розпочнеться обов'язково. І, на думку прибічниці Путіна, з майже вичерпною часткою ймовірності – саме на Близькому Сході. Журналістка наголосила, що за цією війною Росія «просто спостерігатиме». Про це вона повідомила у своєму Telegram-акаунті, передають Патріоти України.

Симоньян вважає, що можливий початок третьої світової війни нібито залежить від того, чи Вашингтон вважає за потрібне вести війну перед виборами президента США чи ні. Також у пропагандистки виникло питання, що вважати третьою світовою. «У нас ось заведено називати «нульовою світовою» Кримську війну, хоча вона велася жменькою країн і в межах одного материка. Тоді як Семирічна війна, що сталася століттям раніше, вирувала по всій Європі, і в Індії, і в Канаді, і на Філіппінах, і брали в ній участь не тільки всі держави, але навіть індіанські племена. Чому нульова світова – не вона, для мене загадка. Ми брали участь в обох, до речі. Одну програли, в іншій узяли Берлін. А за цією ми просто спостерігатимемо. І слава Богу», – написала Симоньян.

Пропагандисти радіють міжусобицям Ірану та США. Так, російський журналіст та депутат Андрій Медвєдєв взявся аналізувати конфлікт: «Війна з Іраном не буде війною тільки з ним. Це буде більшою чи меншою мірою війна з державами, залученими до його орбіти впливу. Чи готові США до такого? І до того, що Іран має неявний союзник у вигляді Китаю?».

«США, звісно, здатні задавити Іран. Але це може стати останньою перемогою Америки. Занадто дорого обійдеться. Америка не розпадеться, але й перемагати більше не зможе. Та й воювати. Та й ще. Хусити. Що з ними робити західна коаліція явно не розуміє. А Іран трохи, ну зовсім небагато, сильніше буде», – переконаний пропагандист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...