Троє молодих українців потрапили в список Forbes (відео)

Їх стартап- це клієнт, система з дуже високою ймовірністю здатна передбачати, грунтуючись на поведінці користувача на сайті, чи має намір він справді здійснити покупку, зібрав близько $ 4,45 млн інвестицій.

Фото: EU-Startups

Відразу три українські розробника потрапили до тридцятки молодих інноваторів Європи за версією Forbes. Проживають в Кракові Ростислав Кнап, Сергій Бутко та Андрій Ткачов створили стартап «CallPage», який дозволяє спростити комунікації між інтернет-магазином і покупцем, інформують Патріоти України. Після того, як клієнт переходить на веб-сторінку магазину, йому пропонують залишити свій номер телефону для зв'язку з консультантом і обіцяють передзвонити протягом 28 секунд. Саме стільки часу, за словами розробників, потрібно пожежникам, щоб прийняти дзвінок і виїхати на виклик, пише Український Бізнесресурс.

Втім, це далеко не найважливіша складова. Їх система з дуже високою ймовірністю здатна передбачати, грунтуючись на поведінці користувача на сайті, чи має намір він справді здійснити покупку.

Ця опція значно спрощує життя самим інтернет-магазинах. Що стосується ідеї, то вона прийшла під час знайомства хлопців з інвестором і підприємцем Рафалом Бжоской, якого вони зустріли під час перельоту в Лондон. Той виділив гроші на реалізацію проекту і допоміг залучити інших партнерів.

Історія їхнього успіху почалася в літаку. Саме під час перельоту в Лондон вони і познайомилися з інвестором і підприємцем Рафалом Бжоской. Той погодився не тільки виділити кошти на їх проект, а й залучити своїх партнерів. В результаті в 2018 році компанія «CallPage» отримала від ряду різних інвестиційних компаній близько 17 млн злотих ($ 4,45 млн). І не прогадали: наприклад, фонд «AIP Seed Capital» отримав в 22 рази більше, ніж вклав в стартап - 2,2 млн злотих ($ 570 тис.).

«За дуже короткий час вони збудували дивовижну і швидко зростаючу компанію. Насправді дуже рідко трапляється, коли молодь настільки талановита для ведення бізнесу » , - говорить партнер одного з інвестиційних фондів« Market One Capital »Марчін Курек.


Джерело: UBR.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...