"Трупи росіян доводилося складати на манер бруствера": Американський ветеран розповів про жахи окопної війни в Україні

На фронті бійцям Сил оборони часто доводиться сидіти в окопах і бліндажах з трупами російських солдатів через неможливість їх евакуювати чи хоча б відтягнути подалі. Про це пише Business Insider на основі інтерв’ю з кількома бійцями, передають Патріоти України.

Так, американський ветеран, який воював в Україні, сказав, що після захоплення російського окопу йому із побратимами довелося скласти тіла загиблих росіян на манер бруствера чи мішків з піском – для додаткового захисту та щоб не розводити щурів в окопі.

"Ми забрали тіла росіян, які були в окопах, а потім помістили їх на протилежній стороні окопу, навпроти нових російських позицій. Наче довбані мішки з піском — це те, для чого ми їх використовуємо", – розповів доброволець.

Однак, як розповідають інші бійці, скласти мертвих росіян назовні біля окопа – це ще не найгірший варіант. Іноді українським військовим після захоплення російських окопів доводиться сидіти і спати на мішках з трупами росіян. Усе через інтенсивний артилерійський обстріл, який не дає змогу навіть винести тіла з бліндажів, не те що евакуювати їх в тил.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...