"Три дні ґвалтували маленьку дівчинку!": Військовий розповів жахливу історію насильства окупантів над дітьми

Стояли в одному населеному пункті і жіночка меня розповіла. Три буряти приїхали приїхали додому до жінки, в якої було троє доньок. Забрали меншу, тому що старшої вдома не було. Ґвалтували її три дні. Про це в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA розповів майор поліції у відставці, розвідник 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на позивний “Пітбуль”, передають Патріоти України.

“Привезли, як шматок м’яса викинули під хату і сказали “забирайте”. Їй 13 років. Це біль… це дуже важко. До цього звикнути неможливо. Можна звикнути до всього, але не можна звикнути до смерті побратимів, до смерті цивільних. Ми військові, у нас робота така. Цивільних ми повинні захищати, чому вони страждають? Воюй з нами, вийди один на один… Ні, вони ракети запускають і все”, — розповів військовий.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 16:07

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...