"Тримайте при собі документи та ліки": Астролог зробила зловісний прогноз на найближчі тижні

Відомий астролог і таролог Ірина Звягіна попередила про небезпеку, яка буде підстерігати в лютому і березні, передають Патріоти України.

Потрібне попередження вона зробила, коментуючи трагічні події в Туреччині і Сирії, пов'язані з землетрусами: "Уран-таки накоїв біди... І сталося саме те, чого ніхто не чекав. У нас всі думки були про війну, а труснуло в іншому місці. Це ще раз приклад того, що з Ураном важко передбачити, що і де трапиться. Його справа - порушувати наші плани, розрахунки і підстраховки".

"І все ж, Уран якось попереджає. Вже після події можна зрозуміти, що "дзвіночки" були. Якимось особливим чуттям ми вже знаємо про наближення небезпеки або біді. Пишу це, тому що Уран буде сильно впливати на хід подій в лютому і березні. Тримайте при собі документи та ліки. Не зловживайте алкоголем, щоб завжди бути у динамічній рівновазі", - попередила астролог.

Також Звягіна окремо вказала на те, що президент Реджеп Таїп Ердоган "своїм гороскопом сильно резонує з війною": "Його відсувають цією всенародною бідою з поля впливу на інші процеси у світі, виводять з гри. Не знаю, може це окремі явища світового порядку, може все пов'язано з усім. Але яке ж вразливе людське життя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...