"Тринадцятий, ти як?": У мережі пишуть про ліквідацію топпропагандиста РФ

У мережі шириться інформація про ліквідацію російського Z-пропагандиста Єгора Гузенка ("Тринадцятий"). Про це повідомляє журналіст Денис Казанський у Telegram, передають Патріоти України.

Він зазначив, що є непідтверджена інформація про те, що 11 березня росіянина розстріляли люди глави Чечні Рамзана Кадирова. "Ходять тривожні чутки, що окупанта Єгора Гузенка (Тринадцятого) сьогодні вдень було розстріляно "кадировцями", з якими у нього був відкритий конфлікт", - написав він.

Журналіст зазначає, що останньою краплею стали образи на адресу російської пропагандистки Анастасії Кашеварової, яка є співмешканкою одного із командирів батальйону "Ахмат". Вона раніше відкрито погрожувала Гузенку у мережі.

Про те, що російський воєнкор загинув, пише також волонтер Сергій Стерненко. "Трінадцатий, ти як? Слухавку не бере…", - кепкує він, не уточнюючи деталей.

Деякі російські пабліки теж повідомляють про "невтішні" новини.

Наприкінці минулого року Z-пропагандист Гузенко публічно принизив соратника президента РФ, глави Чечні Рамзана Кадирова та його наближених. Приводом стала інформація про те, що люди керівника Чечні хочуть його покарати за критику на їхню адресу.

"У підрозділу Ахмат тепер залишилося тільки одне головне у житті завдання - знайти Тринадцятого. Ну, серйозно, хлопці, це вже не смішно. Займіться справою… Я розумію, що знімати TikToki і воювати - це різниця велика. Але те, що робите ви, вас не прикрашає. І продовжувати через моїх родичів і ще якось впливати на мене - це низько, не по-чоловічому і неправильно", - казав тоді пропагандист.

Раніше Казанський повідомляв, що саме цей російський воєнкор оприлюднив у мережі відео з тортурами українського цивільного громадянина. Він регулярно закликав до аналогічних розправ. На кадрах було видно, як побитого чоловіка змушували вибачатися перед рідними загиблих десантників і "спокутувати свою провину" так, як вони скажуть.

Також російський бойовик Гузенко відомий тим, що "здав" свого часу Кремль, розповівши про вторгнення Росії в Україну у 2014 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...