"Тривають цілодобові бої": Військовий оцінив загрозу окупації Покровська

Ситуація на Покровському напрямку фронту важка, бо бої там майже не припиняються. Російська армія безперервно намагається просуватись в бік Покровська. Про це в ефірі телемарафону повідомив пресофіцер 14-ї бригади оперативного призначення "Червона калина" Нацгвардії Микола Коваль, передають Патріоти України.

Окупанти наближаються до Покровська. Втім, наголошує Коваль, це не означає, що вже завтра місто буде окуповане. Адже Сили оборони намагаються стримувати росіян на підходах до українських позицій. "Вдень і вночі проводимо аеророзвідку і передаємо координати артилерії. Працюють міномети, відпрацьовують танки, аби піхота могла бути впевненою, що її прикривають", - наголосив він.

За словами Коваля, після "м'ясних штурмів", де росіяни кидають піхоту, за ними йдуть більш підготовлені групи. ЗСУ стримують наступ, але це вимагає значних зусиль. "Тривають цілодобові бої. Це майже постійно прямі зіткнення. Стрілецькі бої відбуваються в лісистій місцевості та між будинками в селах. Противник несе великі втрати, але накопичив значну кількість особового складу", - розповів військовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пожалуйста, повесьте х*йла!": Росіянин у Курській області звернувся з особливим проханням до ЗСУ (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 17:30

Всенародна любов росіян до свого царя виявляється черговий міф кремлівської пропаганди. Деякі росіяни радіють приходу ЗСУ в Курську область й навіть просять "звільнити" їх від диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України. Як пише NEXTA, під ...

На Покровському напрямку ворога чекатиме несподіванка, - офіцер ЗСУ

неділя, 18 серпень 2024, 17:22

Ворог ще ближче наблизився до Покровська, але на напрямку росіян чекатиме неприємна несподіванка. Таку думку висловив офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти Україн...