Тривога у Татарстані: Над Казанню закрили небо. Оголошено евакуацію зі стратегічних підприємств та інших об'єктів (відео)

Як повідомляють російські пропагандистські видання, на території суб'єкта поволзького регіону рф помітили безпілотники, у столиці республіки − Казані − лунає сирена, закрите небо, проводиться евакуація працівників низки підприємств.

"Тимчасові обмеження на приймання та відправлення повітряних суден введено в аеропортах Казані та Нижньокамська, повідомляє Росавіація", пише РИА Новости.

Причину цього пропагандисти чомусь не називають, проте російські Telegram-канали публікують фото і відео безпілотників у небі над Татарстаном.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...